Kurt Russell odgovorio na glasine da će glumiti u novom filmu o Supermanu

Foto: EPA

Kurt Russell trenutno radi na promociji svoje nove serije Monarch: Legacy of Monsters. Slavni glumac utjelovio je vojnog časnika Leeja u vremenu kada Zemljom hodaju čudovišni titani predvođeni Godzillom.

Superman: Legacy na velika platna stiže 2025. godine u režiji Jamesa Gunna. Ono što se dosad zna o filmu jest da će poznatog DC superheroja utjeloviti David Corenswet, Lois Lane će glumiti Rachel Brosnahan, dok će u kožu Lexa Luthora uskočiti Nicholas Hoult.

Gunn i Russell radili su skupa na Čuvarima galaksije 2 u Marvelovom filmskom svijetu. U njemu je glumac utjelovio Ega, oca Star-Lorda (Chris Pratt). Nije čudo što su sve češće glasine o tome da će se on pojaviti u nadolazećem filmu. Konkretno, govori se da će glumiti Supermanovog oca Jor-Ela. Tijekom promocije svoje serije glumac se osvrnuo na tu glasinu.

"Ne znamo puno o Jor-Elu. Možda postoji neka njegova verzija za koju nismo čuli. Ne znam za tu glasinu, nikad je nisam čuo. Odlično je raditi s Jamesom Gunnom, stoga nikad ne znate što vas očekuje", rekao je glumac.

Pročitajte više