Linda Hamilton više ne želi gledati Stranger Things, otkrila je zašto

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Netflix

LINDA Hamilton glumi u petoj sezoni znanstvenofantastične serije Stranger Things, jedne od najpopularnijih serija na Netflixu. Iako je zvijezda Terminatora velika obožavateljica Netflixove hit serije, otkrila je kako ne planira gledati petu sezonu, prenosi Variety.

Glumica je tijekom intervjua za Us Weekly! izjavila da je uživala u svakoj sezoni serije, ali uloga u petoj sezoni uništila joj je cijelo iskustvo gledanja serije.

"Gledala sam svaku sezonu s guštom. Jednostavno obožavam tu seriju", rekla je Hamilton. "Tako da se na neki način osjećam kao da imam sindrom varalice jer ne pripadam tamo."

"Kada povjeruješ u nešto, teško ti je zamisliti sebe u tome. Mislim da mi je to upropastilo seriju. Nikada ne gledam projekt u kojem glumim. Uništilo bi mi priču da vidim sebe tamo. Tako da neću gledati petu sezonu", dodala je glumica.

Još uvijek nije poznato u kojoj ćemo ulozi gledati Hamilton, a kreatori serije Ross i Matt Duffer nisu otkrili detalje ni samoj glumici.

"Trebaju biti jako oprezni sa svojom pričom", rekla je Hamilton. "Zato još uvijek ne znam kako sve završava."

Peta sezona serije Stranger Things počela se snimati u siječnju ove godine, a predviđa se da će premijera biti iduće godine, iako točan datum nije potvrđen.

Pročitajte više