Lindsay Lohan i Jamie Lee Curtis rade na nastavku komedije iz 2003. godine

Foto: Press

POTVRĐENO je snimanje nastavka fantastične komedije Šašavi petak (Freaky Friday) iz 2003. godine. Vijest o nastavku potvrdila je glumica Lindsay Lohan, koja je s Jamie Lee Curtis imala glavnu ulogu u originalu.

Lohan je potvrdila snimanje nastavka u razgovoru za Radio Andy, nakon što ju je voditelj Andy Cohen pitao o glasinama koje kruže oko novog filma, prenosi Movie Web. 

"Istina je, ali neću reći ništa više od toga", rekla je glumica, koja nije htjela otkriti više detalja oko nadolazećeg filma.

Lindsay Lohan je za People otkrila da je jako uzbuđena što će nakon 20 godina opet raditi s Jamie Lee Curtis te istaknula da razgovaraju gotovo svaki dan. "Samo sam uzbuđena što ću ponovno raditi s Jamie", rekla je glumica, prenosi BBC.

Podsjetimo, radnja filma Šašavi petak temelji se na istoimenom romanu spisateljice Mary Rogers iz 1972. godine i bio je treća ekranizacija iste priče. U radnji popularnog filma Anna Coleman (Lindsay Lohan) i njezina majka Tess Coleman (Jamie Lee Curtis) zamijene tijela te moraju naučiti kako živjeti i funkcionirati kao druga osoba na jedan šašavi petak.

Od ostatka glumačke postave u komediji iz 2003. glumili su i Mark Harmon, Harold Gould, Chad Michael Murray, Stephen Tobolowsky, Christina Vidal i druge zvijezde.

Pročitajte više