Ljudi oduševljeni najgledanijim filmom na Primeu: "Dugo se nisam ovako smijao"

Screenshot: Youtube

PRIJE nekoliko dana na Prime Video stigla je komedija Ricky Stanicky u kojoj glavne uloge igraju Zac Efron i John Cena. Komedija se na streaming-servisu prikazuje od 7. ožujka, a ubrzo je postala najgledanija na Primeu u Hrvatskoj i svijetu.

U filmu radnja prati tri prijatelja iz djetinjstva: Deana, JT-ja i Wesa, koje su utjelovili Zac Efron, Andrew Santino i Jermaine Fowler. Kad god bi šala pošla po krivu, za to bi okrivili svog izmišljenog prijatelja, Rickyja Stanickyja. Dvadesetak godina kasnije, trojica prijatelja i dalje koriste Stanickyja kao krivca, zbog čega njihove partnerice počinju sumnjati da nešto nije u redu.

Kako bi se izvukli iz problema, Dean, JT i Wes odluče unajmiti propalog glumca, "Rock Hard" Roda (John Cena), koji će se pretvarati da je Ricky Stanicky. No ova uloga Rodu se počinje sviđati više nego što je trojac očekivao.

 

Film je nastao u režiji oskarovca Petera Farrellyja, redatelja poznatog filma Zelena knjiga: Vodič kroz život (Green Book) i drugih poznatih filmova poput Glup i gluplji (Dumb and Dumber), Svi su ludi za Mary (There’s Something About Mary) i Ja, ja i Irena (Me, Myself and Irene).

Uz ovu glumačku četvorku, u filmu se pojavljuju i William H. Macy, Lex Scott Davis i Anja Savcic.

Iako film trenutno ima samo 47 posto od kritičara na Rotten Tomatoesu, čini se da se publici svidio nešto više. Dosad je ocijenjen s 72 posto, a ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, mnogima se svidio film. Gledatelji su posebno pohvalili Johna Cenu koji ih je oduševio u ulozi Roda.

"Nakon što sam pogledao film Ricky Stanicky, više nikad neću Johna Cenu shvatiti ozbiljno", "Nisam očekivao da će čovjek biti tako dobar u ovoj ulozi, ali je razvalio!", "Ako niste dosad pogledali Rickyja Stanickyja, učinite si uslugu i pogledajte film", "Ovaj film je bio urnebesan", "Sinoć sam pogledao film i svima bih ga preporučio", "Dugo se nisam ovako smijao na komediju", "Ako mene pitate, Ricky Stanicky je već sad film godine", neki su od komentara korisnika Primea na X-u.

Pročitajte više