Ljudi oduševljeni trailerom za film s Lindsay Lohan: "Mislim da ću uživati u ovome"

Screenshot: Youtube

OBJAVLJEN je trailer za novu romantičnu komediju na Netflixu u kojoj glavnu ulogu ima Lindsay Lohan. Film pod nazivom Irish Wish režirala je Janeen Damian prema scenariju Kirsten Hansen, a prikazivanje počinje 15. ožujka.

U filmu pratimo Maddie (Lindsay Lohan), mladu ženu koja je zaljubljena u zaručnika svoje najbolje prijateljice, a kojoj je pristala biti djeveruša na vjenčanju u Irskoj. Nekoliko dana prije vjenčanja, Maddie poželi upoznati ljubav svog života te se probudi kao mladenka. No ono što saznaje jest da njezina srodna duša nije prijateljičin zaručnik, već netko sasvim drugi. 

 

Podsjetimo, nedavno su objavljene i prve fotografije iz filma koje prikazuju Lindsay Lohan u ulozi Maddie. Lohan je u intervjuu za Tudum istaknula da joj je bilo posebno drago utjeloviti ovu ulogu jer prikazuje pravi razvoj i promjenu lika od početka do kraja filma.

Od glumačke postave, Lohanu se pridružuju Ed Speleers, Alexander Vlahos, Ayesha Curry, Elizabeth Tan, Jacinta Mulcahy i Jane Seymour. Izvršni producenti su Lohan, Hansen, Damian, Amanda Phillips, James Townsend, Galen Fletcher, Steve Berman, Bryan Bordon i Bader Shammas, a producenti su Brad Krevoy i Michael Damian.

Ubrzo nakon što je video objavljen na Netflixovom kanalu na YouTubeu, obožavatelji koji jedva čekaju gledati film javili su se u komentarima. Mnogi su u komentarima istaknuli zadovoljstvo što Lindsay Lohan ponovno aktivnije glumi u filmovima.

"Genijalno! Lindsay izgleda odlično", "Jedva čekam!", "Ovo izgleda kao sladak film", "Baš mi je drago vidjeti da Lindsay opet snima filmove", "Izgleda da se Lindsay vratila", "Lindsay izgleda još opuštenije nego u onom božićnom filmu", "Mislim da ću uživati u ovome", neki su od komentara.

Pročitajte više