Ljudi podijeljeni oko najgledanijeg filma na Netflixu: "Tko piše ove scenarije?"

Screenshot: Youtube/Netflix

ROMANTIČNA komedija Mother of the Bride trenutno je najgledaniji film na Netflixu u Hrvatskoj, ali i u svim drugim državama u kojima je moguće gledati streaming-servis. Film se na Netflixu počeo prikazivati 9. svibnja, a u svega nekoliko dana popeo se na sam vrh najgledanijih.

Radnja prati Lanu (Brooke Shields), koju je kći Emma (Miranda Cosgrove) došla posjetiti i otkrila joj da se udaje sljedeći mjesec. Kako bi bila uz nju na njezin najvažniji dan, Lana odlazi na Tajland, gdje se Emma udaje. Međutim, stvari se zakompliciraju kada Lana otkrije da se Emma udaje za sina čovjeka koji joj je prije mnogo godina slomio srce. 

 

Uz Brooke Shields i Mirandu Cosgrove, u romantičnoj komediji glume i Benjamin Bratt, Rachael Harris, Sean Teale, Chad Michael Murray, Michael McDonald, Wilson Cruz, Tasneem Roc, Dalip Sondhi, Sahajak Boonthanakit i drugi glumci.

Film je nastao u režiji Marka Watersa, koji je režirao i filmove Freaky Friday (Šašavi petak) i Mean Girls (Opasne djevojke). Scenarij za film je napisala Robin Bernheim.

Gledatelji pišu podijeljene recenzije

Iako film zasad, na temelju 30 recenzija, ima samo 17 posto od kritičara na Rotten Tomatoesu, čini se da se publici više svidio. Mnogi gledatelji su napisali da je odličan za opuštanje, ali neki su na društvenim mrežama podijelili i negativne komentare.

"Mother of The Bride je baš sladak film. Definitivno nije najbolji ikad, ali je jako sladak", "Uživala sam gledajući Netflixov novi film s Brooke Shields", "Tko piše scenarije za Netflixove filmove? Mother of the Bride je baš kritičan", "Mother of the Bride bio je prosječno dobar film, ali s užasno čudnim krajem", "Objektivno loš film, ali sam svejedno uživala gledajući ga", neki su od komentara korisnika X-a o filmu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.