Lucy Liu otkrila zašto misli da se nikad neće snimiti treći dio njenog kultnog filma

Screenshot: Youtube

GLUMICA Lucy Liu objasnila je zašto misli da se nikad neće snimiti treći dio Charliejevih anđela. Liu je u filmu glumila s kolegicama Cameron Diaz i Drew Barrymore, a u ulogama anđelica pojavile su se 2000. i 2003. godine. Kako prenosi New York Post, glumica misli da snimanje trećeg dijela nije izvedivo iz više razloga. 

"Iskreno, ne znam kako će to biti izvedivo. Vremena su se od tada toliko promijenila. U to vrijeme, kada smo se bavili promidžbom, na naslovnici časopisa nikada nisu bile žene. Nisu ni znali kako to učiniti. Bilo je tako čudno da žene surađuju i da se na njih gleda kao na kolegice i prijateljice. Tada je to bio velik trenutak u vremenu, a sada nije tako", ispričala je Liu. 

U slučaju da su vas Charliejevi anđeli nekako zaobišli u ovih dvadesetak godina, filmovi prate tri žene, Natalie (Cameron Diaz), Alex (Lucy Liu) i Dylan (Drew Barrymore), vrlo talentirane i opake agentice koje rade za misterioznog Charlieja, s kojim komuniciraju samo preko poziva. On ih šalje u različite misije, a one ih rješavaju zahvaljujući svojoj snalažljivosti, inteligenciji i kombinaciji borilačkih vještina. 

Pročitajte više