Meryl Streep se osjećala nesretno tijekom snimanja ovog filma

Foto: EPA

U LEGENDARNOM filmu Vrag nosi Pradu Meryl Streep se preobrazila u Mirandu Priestley, lik nadahnut Voguevom urednicom Annom Wintour. No ta transformacija je zahtijevala određenu žrtvu, što je u nedavnom intervjuu za Variety potvrdila njena kolegica iz filma Emily Blunt.

"Ona je nevjerojatna i bila je blago zastrašujuća u tom filmu", priznala je Blunt i dodala: "Rekla je da joj je to bio jedan od prvih pokušaja metodske glume, ali osjećala se tako užasno glumeći Mirandu."

Streep se za vrijeme snimanja izolirala od ostatka glumačke ekipe kako bi ostala u ulozi, ali to joj je teško palo jer je prirodno jako društvena osoba, donosi IndieWire.

Screenshot: Youtube/20th Century Fox

"Bila sam nesretna u svojoj prikolici na setu. Mogla sam čuti kako se ostatak glumačke ekipe zabavlja i smije. Osjećala sam se tako depresivno. Ali rekla sam si: ‘To je cijena koju moraš platiti da bi bila šefica!'" otkrila je Streep. "To je bio posljednji put da sam se okušala u metodskoj glumi", dodala je.

Blunt je rekla i da je Streep inače jako zabavna i topla osoba, zbog čega joj sigurno nije bilo lako ponašati se tako nepristupačno na setu. Unatoč toj nepristupačnosti, glavna glumica filma Anne Hathaway rekla je da se osjećala sigurno uz Streep i da ju nije bilo strah tijekom snimanja. 

Pročitajte više