Michael Mann potvrdio da radi na nastavku svog hit krimića iz 90-ih 

Screenshot: Youtube/Warner Bros.

MICHAEL Mann, redatelj filmova Avijatičar i Posljednji Mohikanac, u intervjuu za Deadline potvrdio je da radi na nastavku svog hit filma Vrućina iz 1995. godine, u kojem su glumili Robert de Niro i Al Pacino. 

"Da. Meg Gardiner i ja smo napisali roman Vrućina 2, koji je izašao baš kada smo snimali Ferrari. Dobro je prošao. To je sljedeće što planiram snimiti", izjavio je Mann kada su ga upitali hoće li raditi na adaptaciji romana. 

Ranije ove godine su kružile glasine da bi se Adam Driver trebao pojaviti u Vrućini 2 ako dođe do snimanja, ali Mann je u intervjuu otkrio kako još nije sigurno hoće li njih dvojica ponovno surađivati.

"Još uvijek ne pričamo o tome. Reći ću samo ovo: Adam i ja smo se odlično slagali na setu Ferrarija. Imamo istu radnu etiku, koja je prilično intenzivna. Super se slažemo i bilo nam je odlično raditi skupa", rekao je redatelj. 

Mann i Driver su surađivali na nadolazećem biografskom filmu Ferrari, koji je ove godine premijerno prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu, a u kina bi trebao doći u prosincu ove godine. 

Nastavak i prednastavak Vrućine

Vrućina 2 bi trebala biti i nastavak i prednastavak prvog filma jer pokazuje što su likovi Neil McCauley (kojeg je u originalu glumio Robert De Niro), Chris Shiherlis (u originalu Val Kilmer) i Vincent Hanna (u originalu Al Pacino) radili prije početka kriminalističke sage u Los Angelesu, ali isto tako pokazuje što se dogodilo s likovima koji su preživjeli događaje originalnog filma. 

Vrućina je svojedobno bila hit u kinima, a oduševila je i kritičare iako nije dobila nijednu nominaciju za prestižne nagrade poput Oscara ili Zlatnog globusa. Ovaj kriminalistički film se također smatra jednim od najutjecajnijih filmova u svom žanru.  

 

Pročitajte više