Millie Bobby Brown suočila se sa svojim najvećim strahom tijekom snimanja ovog filma

Screenshot: YouTube/Netflix

FANTASTIČNI film Damsel, s Millie Bobby Brown, trenutno je najgledaniji ovogodišnji film na Netflixu, no snimanje filma nije prošlo bez poteškoća.

Brown je u filmu, koji je režirao Juan Carlos Fresnadillo, utjelovila princezu Elodie koja pristaje udati se za princa iz daleke zemlje kako bi spasila svoje kraljevstvo. No, ono što ne zna jest da princ ne traži ženu s kojom će jednog dana vladati svojim kraljevstvom, već novu žrtvu kojom će otplatiti drevni dug.

Princ baci Elodie u spilju u kojoj se nalazi zmaj, a mlada princeza mora učiniti sve što je u njezinoj moći kako bi spasila svoj život.

 

Budući da su scene u spilji snimane u malim i uskim prostorima, Brown se tijekom snimanja morala suočiti s jednim od svojih najvećih strahova - klaustrofobijom.

"Millie ima klaustrofobiju", objasnio je Fresnadillo u intervjuu za Polygon, piše Unilad. "Stoga smo morali imati puno razgovora kako bismo je smirili i pomogli joj da se osjeća sigurno i zaštićeno dok snima scenu."

Glumica je priznala da će joj neke scene biti izazovne, ali pristala je na njih pod uvjetom da ih snime u što kraćem roku.

"Intenzivnost te scene proizlazi iz činjenice da u tom trenutku doslovno savladava taj strah. Za nju je to bilo poput terapije", dodao je redatelj.

Glumičin se trud isplatio jer Damsel ne silazi s vrha ljestvice gledanosti. Prema Tudumu, film je pregledan nevjerojatnih 35,3 milijuna puta.

Pročitajte više