Na Netflix dolazi nova akcijska serija Guya Ritchieja, pogledajte prvi trailer

Screenshot: Youtube

OBJAVLJEN je prvi trailer za Netflixovu seriju The Gentlemen, nastavak istoimenog akcijskog filma iz 2019. godine koji je režirao Guy Ritchie.

Serija će imati osam epizoda, u kojima će publika pratiti Eddieja Hornimana (Theo James), koji je od svog oca, engleskog aristokrata naslijedio veliko imanje i titulu vojvode. Međutim, Eddie doznaje da se na imanju nalazi najveća farma marihuane u Europi, čiji je vlasnik zloglasni Mickey Pearson.

 

Glavne uloge u seriji imaju Theo James kao Eddie Horniman, Ray Winstone kao Bobby Glass, jedan od osnivača carstva marihuane, i Kaya Scodelario, koja igra Bobbyjevu kćer Susie Glass.

Od ostatka glumačke postave u seriji se pojavljuju Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear i Peter Serafinowicz.

Guy Ritchie je kreator serije, ali i filma iz 2019. godine. Režirao je prve dvije epizode akcijske serije koja će se od 7. ožujka prikazivati na Netflixu. Ritchie je, uz Matthewa Reada, sudjelovao i u pisanju scenarija i radio kao jedan od izvršnih producenata.

Pročitajte više