Na Netflix uskoro dolazi nova detektivska serija, evo o čemu je riječ

Screenshot: YouTube/Netflix

NA NETFLIX idući tjedan dolazi detektivska horor-komedija Dead Boy Detectives, na kojoj je radio izvršni producent i scenarist Steve Yockey, tvorac popularne HBO-ove serije The Flight Attendant.

Dead Boy Detectives je serija u osam epizoda, bazirana na stripovskim junacima koje su za DC stvorili Neil Gaiman i Matt Wagner. Radnja prati dva tinejdžera, Charlesa Rowlanda i Edwina Painea, koji nakon smrti odbijaju otići u zagrobni život jer žele istraživati paranormalne zločine na Zemlji. U tome im pomažu vidovnjakinja Crystal i njezina prijateljica Niko.

Protagoniste serije utjelovili su George Rexstrew i Jayden Revri, a uz njih glume Kassius Nelson, Briana Cuoco, Ruth Connell, Yuyu Kitamura i Jenn Lyon. U seriji će se pojaviti i Kirby Howell-Baptiste, koja također glumi u seriji The Sandman, još jednoj popularnoj adaptaciji djela Neila Gaimana.

Prema Tudumu, Dead Boy Detectives bit će dio istog svemira kao i The Sandman. Uz Yockeyja, izvršna producentica serije je i Beth Schwartz, koja je radila na serijama Arrow i Sweet Tooth.

Dead Boy Detectives na Netflix dolazi 25. travnja.

Pročitajte više