Na Netflix stižu prvi božićni filmovi

Foto: Instagram

TEK JE listopad, no na Netflix već stižu prvi božićni filmovi. I dok se neki čude, drugi jedva čekaju filmski uvod u blagdane.

Prvi naslovi stižu već početkom studenoga. Donosimo pregled nadolazećih Netflixovih originalnih božićnih naslova.

Falling for Christmas

Prvi božićni film koji stiže na Netflix je romantična komedija Falling for Christmas, u kojoj glumi Lindsay Lohan. 

Film prati razmaženu nasljednicu koja u nesreći na skijanju izgubi pamćenje te dospijeva pod skrb nesretnog udovca i njegove kćeri u vrijeme Božića. Osim Lindsay Lohan, u filmu glume i Chord Overstreet i Jack Wagner, poznat po svojim ulogama u serijama Santa Barbara i Melrose Place. 

Premijera filma zakazana je za 10. studenoga. 

Christmas With You

Još jedno poznato lice vraća se na male ekrane u ovom Netflixovom božićnom filmu, i to Freddie Prinze Jr. Uz njega glumi i Aime Garcia, poznata po ulozi u seriji Lucifer.

U ovoj obiteljskoj komediji Garcia je utjelovila pop zvijezdu koja doživi burnout na poslu te bježi u mali grad kako bi pronašla odmor. No ondje pronalazi inspiraciju, ali i ljubav. 

Film stiže 17. studenoga. 

The Noel Diary

Radnja filma prati pisca bestselera Justina Hartleya, koji se vraća kući na Božić da bi pripremio za prodaju imanje svoje majke. Kada stigne tamo, otkriva dnevnik koji krije tajne njegove prošlosti, ali i one lijepe mlade žene na vlastitom tajanstvenom putovanju.

Osim Justina Hartleya, u filmu glumi i Barrett Doss, James Remar te Bonnie Bedelia. 

Film stiže 24. studenoga.

Pročitajte više