Neil Patrick Harris nije znao tko je Doctor Who prije nego što je prihvatio ulogu

Screenshot: YouTube

Neil Patrick Harris dobio je ulogu u Doctoru Whou. Tamo glumi negativca Toymakera u jednoj od epizoda posebnog izdanja serije. Riječ je o negativcu koji se prvi put pojavio u Doctoru Whou još tijekom 1960-ih godina prošlog stoljeća. Raznim vrstama igara pokušava zaustaviti Doctora Whoa, kojeg u ovim posebnim epizodama ponovno glumi David Tennant.

No, unatoč tome što se pojavljuje u jednoj od najpoznatijih serija ikada, Harris nije imao pojma o njoj. To je otkrio jedan od glavnih voditelja i scenarista Doctora Whoa, Russell T. Davies.

"On nikad nije čuo za seriju. Srećom, nas dvojica smo radili na snimanju serije zvane It's a Sin, koja govori o AIDS-krizi tijekom 1980-ih godina, i s njim je bilo jako zabavno raditi. Toymaker je bog igara, on miješa karte i uistinu paše Neilu. Ako glumce kontaktirate preko njihovih agenata, često će vas ignorirati", rekao je Davies.

"Ja sam mu poslao poruku u kojoj sam ga upitao želi li pročitati ono što mu nudim. Istog trena me nazvao i upitao je li Doctor Who vanzemaljac i tu mi je bilo jasno da nema pojma o njemu. No svejedno je htio glumiti i stigao je u Cardiff te smo odlično proveli zajedničko vrijeme", dodao je.

Pročitajte više