Netflix najavio nove epizode serije koju su gledatelji proglasili remek-djelom

Screenshot: Youtube

21. ožujka ove godine na Netflix je stigla serija 3 Body Problem. U kratkom roku postala je najgledanija diljem svijeta. Od 25. do 31. ožujka korisnici su seriju gledali ukupno 115 milijuna sati.

Zato nije toliko neočekivano što stižu nove epizode. Peter Friedlander iz Netflixa potvrdio je da su "dali zeleno svjetlo za još nastavaka".

"Izvanredni 3 Body Problem, oživljen spretnim rukama Davida Benioffa, Dana Weissa i Alexandera Wooa, vinut će se do nikad viđenih visina", rekao je, kako ga citira The Hollywood Reporter.

Gledatelji su oduševljenje ovom viješću podijelili na X-u.

"Najbolja odluka koju su mogli donijeti", "Dobro jutro", "Jedva čekam", pisali su.

O čemu je riječ u seriji?

Serija 3 Body Problem temelji se na istoimenoj knjizi Liu Cixina. Objavljeno je osam epizoda, a glavne uloge imaju Benedict Wong, Jess Hong, Jovan Adepo, Eiza González, Zine Tseng i drugi.

 

Radnja prati skupinu znanstvenika koji se pripremaju za najveću prijetnju s kojom se čovječanstvo ikad susrelo. Ye Wenjie (Tseng) astrofizičarka je koja je vidjela kako joj je otac brutalno ubijen tijekom Kineske kulturne revolucije. Godinama kasnije ona je regrutirana u vojsku i dio je tajne misije čiji je cilj uspostavljanje kontakta s izvanzemaljcima.

Serija se počela snimati 2022. u Londonu, New Yorku i Kini te je trebala biti objavljena prošle godine, no kreatori su inzistirali na snimanju još jedne scene koja izvorno nije bila u scenariju. Tada se dogodio štrajk u Hollywoodu, zbog čega je odgođeno snimanje te scene, kao i objava serije. 

Pročitajte više