Netflix objavio datum premijere posljednje sezone popularne serije

Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIX je objavio datum premijere posljednje sezone popularne superherojske serije The Umbrella Academy, potvrdio je časopis People. Četvrta sezona serije The Umbrella Academy dolazi na male ekrane 8. kolovoza ove godine.

The Umbrella Academy, adaptacija stripova koje je napisao glazbenik Gerard Way, počela se prikazivati na Netflixu u travnju 2019. godine. U prvom mjesecu prikazivanja pogledalo ju je više od 45 milijuna kućanstava, što ju čini jednom od najgledanijih serija te godine.

Serija prati braću i sestre Hargreeves, sedmero djece koje je posvojio ekscentrični milijarder Sir Reginald Hargreeves. Reginald je svoju posvojenu djecu pretvorio u tim superheroja, nazvan The Umbrella Academy. No, superherojski tim se s godinama raspao, kada su članovi odlučili otići svatko svojim putem.

Braću i sestre Luthera, Diega, Allison, Klausa, Bena i Vanyu ponovno spoji povratak njihovog brata Fivea, koji može putovati kroz vrijeme. Five ih upozori na nadolazeću apokalipsu koju moraju zaustaviti pod svaku cijenu, nakon čega se mladi superheroji udružuju kako bi spasili svijet.

Na kraju prošle sezone Hargreevesi su ostali bez svojih supermoći, tako da je pred njima velik izazov.

Sve tri sezone pokupile su brojne pohvale kritičara i gledatelja, a serija je dosad nominirana za nagradu Emmy čak šest puta.

Potvrđeno je da se u posljednju sezonu vraćaju svi glavni glumci, a to su: Elliot Page, Tom Hopper, Robert Sheehan, Emmy Raver-Lampman, Aidan Gallagher, Justin H. Min, David Castañeda i Ritu Arya.

Pročitajte više