Netflix objavio posljednji trailer za jednu od svojih najskupljih serija svih vremena

Screenshot: Youtube

Netflix je objavio finalni trailer za nadolazeću znanstvenofantastičnu seriju 3 Body Problem, koja je adaptacija popularnog romana koji je napisao kineski pisac Liu Cixin, prve knjige u trilogiji Remembrance of Earth's Past. Seriju su kreirali tvorci svjetski popularne serije Igra prijestolja, David Benioff i D.B. Weiss, te Alexander Woo, koji je radio na seriji Okus krvi (True Blood).

Radnja serije 3 Body Problem prati astrofizičarku Ye Wenjie čiji je otac ubijen tijekom Kineske kulturne revolucije. Godinama kasnije ona je regrutirana u vojsku i dio je tajne misije čiji je cilj uspostavljanje kontakta s izvanzemaljcima. Ogorčena stanjem u kojem se nalazi svijet, Ye donosi odluku zbog koje će se znanstvenici u budućnosti boriti za spas čovječanstva. U prvom objavljenom traileru Netflix je otkrio nešto više o priči Ye, a u novom prikazuju likove i svijet iz budućnosti.

 

Glumačku postavu serije čine Marlo Kelly, Saamer Usmani, Jess Hong, John Bradley, Jovan Adepo, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Benedict Wong, Alex Sharp, Eiza González i druge zvijezde. Serija će imati osam epizoda, a premijera na Netflixu planirana je za 21. ožujka ove godine.

Podsjetimo, časopis Esquire iznio je da je budžet za 3 Body Problem iznosio oko 25 milijuna dolara po epizodi, što seriju čini jednom od najskupljih Netflixovih serija dosad. 

Obožavatelji knjiga javili su se u komentarima ispod objavljenog trailera i napisali kako se nadaju da će serija vjerno prikazati radnju knjiga.

"Ovo je moja omiljena trilogija, radnja je sve luđa s novim knjigama. Nadam se da su pazili na detalje dok su snimali seriju", "Nadam se da će Netflix snimiti onoliko sezona koliko ima knjiga", "Ovo izgleda spektakularno", "Dugo nisam gledao bolji trailer za seriju, tako se to radi!", "Trailer izgleda dobro, nadam se da je takva i cijela sezona", komentari su ispod posljednjeg trailera.

Pročitajte više