Netflix objavio teaser s Liamom Hemsworthom kao Witcherom, svi imaju isti komentar

Screenshot: Youtube

NETFLIX je objavio prvi teaser trailer s Liamom Hemsworthom u ulozi Witchera. Australski glumac preuzeo je ovu ulogu nakon što je Henry Cavill glumio Witchera, odnosno Geralta od Rivije, u tri sezone serije. Sada je konačno objavljen prvi teaser u kojem obožavatelji serije imaju priliku vidjeti njegovu zamjenu.

U objavljenom teaseru koji traje nešto više od minute, Geralt prolazi kroz zamagljenu šumu ili močvaru, a pri samom kraju okreće se prema stvorenju koje zvuči kao jedno od čudovišta koja su ga slijedila. 

 

Vijesti o promjeni glavnog glumca obožavatelji su saznali prošle godine, a njihovo nezadovoljstvo ne postaje ništa manje. Otkad su obožavatelji serijala saznali da Henry Cavill neće glumiti Geralta i da će na njegovo mjesto doći Hemsworth, mnogi su pisali da bi Netflixu bilo najbolje da jednostavno otkaže seriju s odlaskom Cavilla.

Ništa bolje reakcije nisu bile ni na prvi teaser, a većina obožavatelja napisala je da Hemsworth nikada neće biti njihov Geralt. 

"Da je Liam otpočetka glumio Geralta, možda bismo ga i prihvatili, ali Cavill je rođen za tu ulogu i nitko drugi jednostavno ne može glumiti ovog lika." 

"Liam Hemsworth je u jako nezgodnoj poziciji. Nije kriv što je zamjena Cavillu, ali ga jednostavno ne vidim u ovoj ulozi. Henry je doslovce Geralt."

"Netflixu je ovo vjerojatno jedna od najgorih odluka. Žao mi je što Liam dobiva toliko mržnje, ali on nikad neće biti Henry."

"Jednostavno ne mogu prihvatiti da su toliko uništili seriju da su prisilili Henryja da ne glumi u ulozi koja je rođena za njega." 

"Mislim da puno ljudi neće gledati četvrtu sezonu. Za njih, ali i za mene, postoji samo jedan glumac koji može biti Geralt, a to sigurno nije Liam Hemsworth", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Pročitajte više