Netflix objavio trailer za seriju o Griseldi Blanco. Prepoznajete li glavnu glumicu?

Screenshot: YouTube/Netflix

SOFIA Vergara utjelovila je zloglasnu kraljicu kokaina, Griseldu Blanco, u Netflixovom traileru za nadolazeću biografsku seriju Griselda.

"Ovo je zemlja snova. Mi imamo moć vratiti uzbuđenje u njihove dosadne živote", rekla je jedva prepoznatljiva Vergara u traileru za seriju inspiriranu životom jedne od najokrutnijih žena kriminalnog podzemlja.

 

Sporedne likove serije utjelovili su Alberto Ammann, Alberto Guerra, Karol G, Paulina Dávila, Vanessa Ferlito, Christian Tapan i Maximiliano Hernández. 

Griseldu je režirao Andrés Baiz, a producirao Eric Newman, kojeg najbolje znamo kao izvršnog producenta popularnih serija Narcos i Narcos: Mexico. 

"Nikada nije postojala žena koja je došla tako blizu moći, bogatstvu i poštovanju koje je imala Griselda. Nijedan preprodavač droge, bilo da se radi o muškarcu ili ženi, nije uspio izazvati istu razinu straha", rekao je Newman u intervjuu za Tudum.

"Griselda je priča o usponu i padu kakvu do sada nismo vidjeli. Uzbudljiva je, emocionalna, smiješna, zastrašujuća i tragična. Griselda je antiheroj najvišeg reda i niz kontradikcija koje su u proturječju", dodao je. 

Vergara je impresionirala fanove

Trailer za Griseldu skupio je brojne komentare, a velik broj fanova ugodno je iznenađen Vergarinom izvedbom. 

"Bio sam skeptičan oko toga može li Sofia uspješno utjeloviti ozbiljne likove u dramskim serijama, ali ovaj trailer mi je dokazao da sam u krivu", napisao je jedan gledatelj. 

"Nadam se da će ova serija pomoći Vergari da se odmakne od humorističnih serija i komedija. Ona je talentirana glumica i trebali bismo je tako doživljavati", "Vjerujem da će Sofia biti odlična u ovoj ulozi", dodali su drugi. 

Griselda će biti dostupna na Netflixu od 25. siječnja iduće godine.

Pročitajte više