Objavljena prva fotografija mlade Lady Danbury u prednastavku Bridgertona

Foto: Press

NETFLIX je početkom 2023. godine objavio prvu fotografiju iz nadolazeće serije Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Lady Agathu Danbury u glavnoj seriji, Bridgerton, glumi Adjoa Andoh, dok će je u mladim danima tumačiti Arsema Thomas. 

Objavljena fotka mlade Lady Danbury

Agatha koristi Charlottein uspon na prijestolje kako bi si zaradila ulazak u visoko društvo. Agatha postaje vodilja za novu kraljicu, a ujedno gradi i svoju reputaciju i moć. 

"Priča je usredotočena na uspon kraljice Charlotte do vrhunca ugleda i moći, a ovaj prednastavak Bridgertona otkriva kako je brak mlade kraljice s kraljem Georgeom pokrenuo i veliku ljubavnu priču i društveni pomak, stvarajući društvo u kojem su se kasnije rađali likovi u Bridgertonu", stoji u Netflixovom opisu serije.

Podijeljena i scena iz nadolazeće serije

Početkom jeseni 2022. godine objavljena je jedna scena iz nadolazećeg prednastavka Bridgertona te se u njoj mogla vidjeti glavna junakinja, kraljica Charlotte, koju glumi India Amarteifio. U Bridgertonu Charlotte je glumila Golda Rosheuvel. Netflix još nije objavio točan datum izlaska prednastavka, samo informaciju da će to biti tijekom 2023. godine.

Bridgerton je jedna od najgledanijih Netflixovih serija, snimljena prema romanima Julije Quinn, te se uskoro očekuje i treća sezona, fokusirana na ljubavnu priču Penelope Bridgerton.

Pročitajte više