Netflix radi adaptaciju romana Agathe Christie, otkriveni su glavni glumci u seriji

Foto: Profimedia

NETFLIX radi na adaptaciji romana britanske spisateljice kriminalističkih romana Agathe Christie, pod nazivom The Seven Dials Mystery (Tajna sedam satova) iz 1929. godine. Poznato je da bi engleska glumica Mia McKenna-Bruce trebala voditi glumačku postavu, u kojoj će joj se pridružiti Helena Bonham Carter i Martin Freeman, prenosi Variety.

Roman će biti adaptiran u seriju, a smješten je u 1925. godinu i opisan kao "duhovita, epska i brza drama". Radnja The Seven Dials Mystery prati raskošnu zabavu u seoskoj kući tijekom koje je šala užasno i ubojito pogrešno prošla. Ovaj slučaj morat će riješiti znatiželjna detektivka, Lady Eileen "Bundle" Brent (Mia McKenna-Bruce), kojoj će ovaj slučaj promijeniti život i razotkriti misterij seoske kuće.

This is Agatha Christie for a whole new generation. Mia McKenna-Bruce leads the cast for Netflix's new Agatha Christie series The Seven Dials Mystery, alongside Helena Bonham Carter and Martin Freeman.

Objavljuje NetflixPonedjeljak, 10. lipnja 2024.

Produkcija bi trebala započeti ovog ljeta, a izvršna producentica je Suzanne Mackie, koja je radila na popularnoj seriji The Crown (Kruna). Scenarij je napisao Chris Chibnall, koji će uz Mackie i druge producente raditi na seriji. Svoju novu ulogu komentirala je i mlada glumica koja je otkrila da je vrlo uzbuđena.

"Scenariji Chrisa Chibnalla su briljantni i oduševljena sam što mogu biti dio ove nove interpretacije pripovijedanja kultne Agathe Christie", komentirala je McKenna-Bruce u izjavi, prenosi Variety.

Trenutno nije poznato kada bi serija trebala imati premijeru na Netflixu, kao ni kada će započeti snimanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.