Netflix radi na adaptaciji još jedne popularne knjige, evo što je zasad poznato

Foto: EPA

NETFLIX radi na adaptaciji knjige Forever, Interrupted, koju je napisala američka spisateljica Taylor Jenkins Reid, poznata i po knjigama Daisy Jones i šestorka (Daisy Jones and the Six) te Sedam muževa Evelyn Hugo (The Seven Husbands of Evelyn Hugo).

Kako prenosi Deadline, adaptacija bi trebala biti napravljena u obliku miniserije, a glavne uloge su dobile Laura Dern i Margaret Qualley. Osim što će glumiti u miniseriji, glumice će biti i izvršne producentice na projektu, dok će scenarij pisati Julia Bicknell.

Radnja Forever, Interrupted prati Elsie (Margaret Qualley) koja je na novogodišnju noć potpuno slučajno upoznala Bena. Odmah su tijekom prvog susreta imali nevjerojatnu kemiju, a za nekoliko tjedana bili su jako zaljubljeni te su se ubrzo i vjenčali. Međutim, nedugo nakon vjenčanja Ben nastrada, a Elsie u bolnici upoznaje svoju svekrvu Susan (Laura Dern), koja ni ne zna da Elsie postoji.

Ispričana kroz dvostruku vremensku crtu, miniserija pripovijeda o ljubavi Elsie i Bena koja se događa jednom u životu. Isprepliće se s neočekivanim putovanjem Elsie i Susan te njihovom isprva turbulentnom vezom dok se pokušavaju nositi s Benovim gubitkom. 

Trenutno nije poznato kada počinje snimanje ni kada je očekivana premijera miniserije na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.