Netflix radi na drugoj sezoni hit serije, postavi se pridružuje poznata oskarovka

Foto: EPA

NETFLIX je potvrdio da radi na drugoj sezoni hvaljene serije Beef, koja je pokupila brojne prestižne nagrade, među kojima su osam Emmyja, tri Zlatna globusa i dvije nagrade SAG. Seriju je kreirao korejski scenarist i redatelj Lee Sung Jin.

U prvoj sezoni serije glavne uloge igrali su Steven Yeun i Ali Wong, koji su utjelovili dvoje stanovnika Los Angelesa, radnika Dannyja koji se bori za egzistenciju i uspješnu ženu Amy koja idilično živi sa svojom obitelji.

Nakon što se isfrustrirani Danny zamalo zabije u terenac koji vozi Amy, njihov kratki susret pretvara se u opasnu potjeru automobilima i suparništvo koje će imati loše posljedice za njihove najmilije.

 

Prema Deadlineu, nova sezona trebala bi pratiti dva para koja su u sukobu. Prvi par igraju Charles Melton, kojeg smo mogli vidjeti u prošlogodišnjem filmu May December, i Cailee Spaeny, zvijezda filma Priscilla. Drugi par čine Jake Gyllenhaal i oskarovka Anne Hathaway.

Iako ugovor za seriju još uvijek nije sklopljen, Netflix i produkcijska kuća A24 planiraju početi sa snimanjem krajem ljeta ili na jesen ove godine.

Pročitajte više