Netflixova nova serija zaludila je gledatelje. Ljudi pišu: "Ovo je izvrsno"

Screenshot: YouTube/Netflix

KOREJSKA znanstvenofantastična horor serija Parasyte: The Grey na Netflix je stigla 5. travnja ove godine i već je zaludila gledatelje. Prema portalu FlixPatrol, Parasyte: The Grey trenutno se nalazi na prvom mjestu svjetske ljestvice najgledanijih serija na Netflixu.

Seriju je režirao Yeon Sang-ho, redatelj i scenarist slavnog horora Vlak za Busan (Train to Busan). Yeon je također radio na scenariju uz Rya Yong-jaea. Parasyte: The Grey temelji se na japanskoj mangi Parasyte, koju je napisao Hitoshi Iwaaka.

 

Radnja prikazuje invaziju parazitskih stvorenja iz svemira, koja počinju kontrolirati i ubijati ljude te ih pretvarati u neobična stvorenja koja mogu mijenjati oblik svoje glave. Protiv parazita bori se skupina specijalaca nazvana The Grey.

Glavne uloge u seriji igraju Jeon So-nee, Koo Kyo-hwan i Lee Jung-hyun.

Gledatelji su oduševljeni, ali imaju jednu primjedbu

Iako je serija pokupila brojne pohvale, gledatelji su razočarani jer ima samo šest epizoda. Uz odličnu priču i glumu, gledatelji pišu da su ih oduševili specijalni efekti.

"Pogledao sam ovo u jednom danu. Sviđa mi se", napisao je jedan korisnik na Facebooku.

"Serija mi se apsolutno svidjela. Uzbudljiva je i zastrašujuća. Gluma je većinom odlična, ali režija i dizajn zvuka su izvanredni. Redatelj je tip koji je režirao i napisao Vlak za Busan", dodao je drugi korisnik.

"Ovo je izvrsno. Rekao bih da je ovo najbolja ovogodišnja serija na Netflixu uz 3 Body Problem", napisao je jedan gledatelj na Redditu.

Pročitajte više