Kritičari popljuvali novi film s Johnom Cenom, ima 0% na Rotten Tomatoesu

Screenshot: YouTube

JOHN CENA glumi u novom filmu Operativac, koji u hrvatska kina stiže 2. studenog ove godine. Riječ je o akcijskoj komediji u kojoj se bivši agent specijalnih postrojbi želi vratiti svom nekadašnjem poslu jer mu je na novom postalo dosadno. Ubrzo dobiva novi posao, onaj tjelesnog čuvara novinarke Claire Wellington.

U filmu, osim Cene, pojavljuju se Christian Slater, Alison Brie i Juan Pablo Raba. Redateljsku palicu preuzeo je Pierre Morel (96 sati), dok je na scenariju radio Jacob Lentz. Kritičari su imali priliku vidjeti film ranije od publike i nisu nimalo zadovoljni. Na Rotten Tomatoesu Operativac ima ocjenu 0% i jedan je od najgorih filmova godine.

 

"Ova beživotna, generička, zbunjujuća i nimalo smiješna tvorevina toliko nije u dodiru sa stvarnošću da vas zaboli glava", piše recenzent Common Sense Medije.

"Čak i najomiljenije sanjarenje zahtijeva malo vještine i preciznosti da se prenese na veliki ekran, a Operativac je i tu neuspješan – ne pruža potrebno, već nudi iscrpljujuću dosadu", tvrdi Hollywood Reporter.

"Operativac je trn u oku užasnih digitalnih efekata te sadrži neinspiriranu akciju i ne iskorištava nekoliko velikih imena u glumačkoj postavi", smatra IGN.

"Previše pitom u svojem nasilju da bi bio uzbudljiv, previše monoton u pošalicama da bi bio smiješan i previše PG orijentiran da bi bio istinski, Morelov film je poput povjetarca – totalno i u potpunosti zaboravljiv. John Cena je zaslužio bolje. I mi smo zaslužili bolje", zaključuje kritičar Globe and Maila.

"Nedostatak napora redatelja Pierrea Morela signalizira da smo ušli u mračno doba akcijskih komedija", komentar je na Original Cinu.

Pročitajte više