Nova Netflixova serija je adaptacija zaboravljenog filma s Anne Hathaway

Screenshot: YouTube

Netflix je izbacio trailer za svoju novu romantičnu dramu One Day. Radi se o televizijskoj adaptaciji istoimenog filma iz 2011., temeljenog na knjizi Davida Nichollsa. Već pomalo zaboravljeni film pratio je Dextera Mayhewa (Jim Sturgess) i Emmu Morley (Anne Hathaway) na isti dan kroz više od 20 godina. Nicholls je također napisao scenarij, a režiju je potpisao Lone Scherfig.

Netflixova će adaptacija imati 14 epizoda, a premijerno će biti prikazana u veljači. Dextera i Emmu ovaj put tumače Leo Woodall i Ambika Mod.

 

Prema Netflixovu sažetku serije, radnja prati Emmu i Dextera u noći njihove mature, 15. srpnja 1988. Te se noći njih dvoje upoznaju, a sljedećeg jutra odlaze svatko svojim putem. Međutim njihova saga pokazuje se puno kompleksnijom.

Svaka epizoda romantične drame prikazat će Emmu i Dextera jednu godinu starije na taj isti kobni datum. Uz Woodalla i Mod, glumačku postavu čine i Tim McInnerny, Amber Grappy, Jonny Weldon, Eleanor Tomlinson, Joely Richardson, Toby Stephens i Essie Davis. David Nicholls je izvršni producent ove adaptacije svog najprodavanijeg romana.

Pročitajte više