Objavljen je prvi poster za Joker: Folie À Deux, uskoro izlazi i trailer

Foto: Instagram/@jokermovie

STUDIO Warner Bros objavio je prvi poster za nadolazeći film Joker: Folie À Deux, nastavak psihološkog trilera Joker iz 2019. godine koji je zaradio više od milijardu dolara u kinima diljem svijeta. Jedan od najiščekivanijih filmova ove godine režira Todd Phillips, redatelj serijala Mamurluk, koji je radio i na prvom filmu.

Poster za film objavljen je na službenom TikToku i Instagramu, a prikazuje Joaquina Phoenixa u ulozi Jokera te Lady Gagu u ulozi Harley Quinn. "Svijet je pozornica", piše u objavi.

Na TikToku također možemo čuti snimku u kojoj Harley Quinn govori: "Možeš učiniti što god poželiš… Ti si Joker."

U filmu također glume Zazie Beetz, Steve Coogan, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland i Ken Leung.

Prije nego što je Lady Gaga preuzela ulogu Harley Quinn, popularnu antijunakinju utjelovila je Margot Robbie u filmovima Suicide Squad, piše Deadline. Robbie je sretna što je lik Harley Quinn preuzela nova glumica.

"Jako sam sretna jer sam na samom početku rekla da bih htjela da Harley Quinn postaje jedan od onih likova, poput Macbetha ili Batmana, koji se prenose s jednog velikog glumca na drugog", izjavila je zvijezda filma Barbie.

Joker: Folie À Deux u kina dolazi 4. listopada 2024. godine, a trailer za film bit će dostupan na YouTubeu od 9. travnja.

Pročitajte više