Objavljen je trailer za novi triler M. Nighta Shyamalana, svi komentiraju istu stvar

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

STUDIO Warner Bros. objavio je trailer za novi triler renomiranog redatelja M. Nighta Shyamalana, nazvanog Zamka (Trap). Glavnu ulogu u filmu igra Josh Hartnett.

U traileru doznajemo da radnja prati oca i kćer koji zajedno odlaze na koncert pop zvijezde Lady Raven. Otac tijekom koncerta doznaje da je cijeli događaj zamka za lokalnog serijskog ubojicu Mesara, za kojeg se pročulo da će biti na koncertu.

Do preokreta dolazi kada otac na mobitelu otvori aplikaciju koja je povezana sa sigurnosnom kamerom u podrumu njegove kuće, gdje drži jednu od svojih žrtvi.

Gledateljima je za oko zapeo jedan detalj

Trailer je zasad pregledalo više od osam milijuna ljudi, a reakcije su većinom pozitivne. Osim što obožavatelji na društvenim mrežama pokušavaju odgonetnuti kakav će preokret imati nadolazeći triler, mnogima je za oko zapela činjenica da je pop zvijezdu Lady Raven utjelovila Shyamalanova kći Saleka, koja je glazbenica i u stvarnom životu.

Neki korisnici Reddita našalili su se da je Shyamalan snimio film kako bi pomogao glazbenoj karijeri svoje kćeri, dok su drugi pisali da ima pravo raditi takve stvari jer sam financira svoje filmove.

"Sviđa mi se njegov potez. Bolje da takvu ulogu da pravom glazbeniku nego nekome tko bi trebao glumiti glazbenika. Čak i ako film ispadne loš, barem će jedna osoba uspjeti izvući nešto pozitivno iz toga", napisao je jedan korisnik.

"Ako ću biti iskren, kada sam financiraš svoje filmove, smiješ raditi takve stvari. Svaka mu čast", dodao je drugi.

"Film se zove Zamka jer ćemo cijeli film morati slušati redateljevu kćer", našalio se treći.

Zamka će imati premijeru u kinima 9. kolovoza ove godine. 

Pročitajte više