Objavljen trailer za nastavak filma koji je scenama odnosa šokirao gledatelje

Screenshot: YouTube

UPOZORENJE! Tekst može sadržavati spoilere

OBJAVLJEN je trailer za iščekivani film The Next 365 Days, koji će biti treći dio ljubavne sage o Lauri i Massimu, mladiću koji je prisiljen preuzeti kormilo vlasti nakon što mu je otac ubijen.

Film će na Netflixu postati dostupan za gledanje 19. kolovoza 2022.

Trailer, koji je u dva dana skupio više od milijun pregleda, prikazuje evoluciju odnosa Laure i Massima nakon posljednjih događanja koje smo imali prilike vidjeti u drugom dijelu filma.

 

Izgleda kako će paru "račune još jedom pomrsiti" zgodni Nacho, s kojim se Laura zbližila ranije. Najava se također poigrava i s glamuroznim svijetom u kojem se nalaze likovi filma.

Ljubavni trokut

Podsjetimo, drugi nastavak sage, 365 Days: This Day, započeo je vjenčanjem Laure i Massima, no ubrzo Laurinu pozornost ukrade "vrtlar" Nacho te se oni nađu u ljubavnom trokutu.

Film je nakon izlaska naišao na jako loše kritike i nezadovoljstvo gledatelja, a na IMDb-u trenutno ima ocjenu 2.5.

Prvi dio filma naišao je svojedobno na podijeljene kritike. Neki su rekli da je "najseksi ikad" i "puno bolji od 50 nijansi sive", dok su drugi ukazali na to da romantizira opasnu vezu između zlostavljača i žrtve.

O scenama seksa u filmu naveliko se pričalo, a neke od njih bile su toliko eksplicitne da su mnogi gledatelji pomislili kako su se glumci zaista seksali.

Unatoč velikoj popularnosti, i prvi dio filma na IMDb-u ima nisku ocjenu 3.3, a ostaje nam vidjeti hoće li ovaj nastavak kod kritičara proći išta bolje od svojih prethodnika.

Pročitajte više