Objavljene nove fotke Joaquina Phoenixa i Lady Gage sa seta drugog dijela Jokera

Foto: Instagram/Todd Phillips

REDATELJ Todd Phillips objavio je nove fotografije sa seta filma Joker: Folie à Deux, nastavka na hit Joker iz 2019. godine, koji je zaradio više od milijardu dolara. 

Phillips je objavio fotografije na svom Instagram profilu u blagdanskoj čestitci za svoje fanove. Prva fotografija prikazuje Joaquina Phoenixa u ulozi protagonista Jokera, koji se nalazi u svojoj zatvorskoj ćeliji. Na drugoj fotografiji možemo vidjeti Lady Gagu, koja u filmu glumi Jokerovu ljubavnicu Harley Quinn. 

Phillips je prve slike sa seta objavio ranije ove godine. U veljači smo prvi put vidjeli Lady Gagu kao Harley Quinn, a u travnju, nakon završetka snimanja filma, vidjeli smo Lady Gagu i Phoenixa u glavnim ulogama.

Film Joker pratio je Arthura Flecka (Phoenix), zlostavljanog muškarca koji sanja o karijeri stand-up komičara, te postupnu degradaciju njegovog mentalnog zdravlja, zbog koje se okreće životu zločinca.

Radnja novog filma još uvijek nije poznata, ali potvrđeno je da će Zazie Beetz, koja je u prvom filmu glumila Arthurovu susjedu, reprizirati svoju ulogu.

Uz Gagu, Phoenixa i Beetz, u filmu će glumiti Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland i Harry Lawtey.

Joker: Folie à Deux u kina dolazi 4. listopada 2024. godine.

Pročitajte više