Ova serija je na 3. mjestu najgledanijih na Netflixu, ljudi je ne prestaju hvaliti

Screenshot: YouTube

SERIJA The Lincoln Lawyer vratila se 6. srpnja na Netflix. Objavljeno je prvih pet epizoda druge sezone i nije trebalo dugo čekati da dospije na ljestvicu 10 najpopularnijih serija. Točnije, trenutno se nalazi na 3. mjestu. 

Između 10. i 15. srpnja serija je prikupila 8.3 milijuna ukupnih pregleda, odnosno 35.3 milijuna sati gledanja. Prva sezona također je bila u top 10, ali se nije pomaknula ispod 5. mjesta.

Drugi dio druge sezone bit će objavljen 3. kolovoza pa je za očekivati da The Lincoln Lawyer neće tako brzo nestati s popisa najgledanijih Netflixovih serija.

O čemu se radi u seriji?

The Lincoln Lawyer je pravna drama koju je stvorio David E. Kelley, a razvio Ted Humphrey. Serija prati uzbudljiv kalifornijski život odvjetnika Mickeyja Hallera (Manuel Garcia-Rulfo), utemeljenog na glavnom junaku serije romana američkog autora kriminalističke proze Michaela Connellyja.

Mickey u prvoj sezoni dobije slučaj ubijenog kolege, koji uključuje visokoprofilno suđenje bogatašu za ubojstvo žene i ljubavnika, za koje tvrdi da ih je našao mrtve u spavaćoj sobi.

 

U seriji glume i Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole te Angus Sampson.

Komentari gledatelja na društvenim mrežama su pozitivni.

"Najbolja serija koju sam gledao u zadnje vrijeme", "Definitivno jedna od najboljih Netflixovih serija", "Jedna od najboljih pravnih serija", neki su od brojnih komentara.

Pročitajte više