Ova serija ne silazi s vrha gledanosti u Hrvatskoj i svijetu. Jeste li je pogledali?

Screenshot: Netflix

NETFLIX ima novi hit. 

I proteklog tjedna korisnici Netflixa najviše su svog vremena, točnije 82 milijuna sati, proveli gledajući seriju Kraljica Charlotte. Ovo je treći tjedan kako je serija na vrhu gledanosti u svijetu i Hrvatskoj, a sudeći po popularnosti, još će dugo ostati među najgledanijima.

Seriju je na IMDb-ju ocijenilo 30 tisuća gledatelja, a dobila je ocjenu 7.1

 

Serija o engleskoj kraljici Charlotte

Serija prati brak mlade kraljice Charlotte (Charlotte of Mecklenburg-Strelitz) i engleskog kralja Georgea te progres njegove mentalne bolesti.

OPREZ! Tekst sadrži spojlere!

U seriji gledatelji prate dvije paralelne radnje - početak zajedničkog života Charlotte i Georgea i njezinu starost, kad nagovara svoju djecu da sklapaju brakove i rađaju nasljednike. Jedan od glavnih likova u seriji, uz kraljicu Charlotte i kralja Georgea, jest Lady Danbury. Lady Agathu Danbury u glavnoj seriji Bridgerton glumi Adjoa Andoh, dok je u mladim danima tumači Arsema Thomas.

Radnja opisuje što se događalo nakon vjenčanja Charlotte i Georgea

Agatha koristi Charlottein uspon na prijestolje kako bi si omogućila ulazak u visoko društvo. Postaje vodilja nove kraljice, a ujedno gradi svoju reputaciju i moć. 

"Priča je usredotočena na uspon kraljice Charlotte do vrhunca ugleda i moći, a ovaj prednastavak Bridgertona otkriva kako je brak mlade kraljice s kraljem Georgeom pokrenuo i veliku ljubavnu priču i društveni pomak, stvarajući društvo u kojem su se kasnije rađali likovi u Bridgertonu", stoji u Netflixovom opisu serije.

Bridgerton je jedna od najgledanijih Netflixovih serija, snimljena prema romanima Julije Quinn, a uskoro se očekuje i treća sezona.

Pročitajte više