Ova serija tako je dobra da su je ljudi pogledali više puta, dostupna je na Netflixu

Screenshot: YouTube/ABC

KORISNICI društvenih mreža ne prestaju hvaliti odvjetničku seriju Kako se izvući s ubojstvom (How to Get Away with Murder), koja je u Hrvatskoj dostupna na Netflixu.

Serija Kako se izvući s ubojstvom prikazivala se na kanalu ABC od rujna 2014. godine do svibnja 2020. godine. Glavnu ulogu u seriji igrala je oskarovka Viola Davis, koja je za svoju izvedbu osvojila Emmy za najbolju glavnu glumicu.

Uz Davis, glumačku postavu čine Alfred Enoch, Jack Falahee, Aja Naomi King, Matt McGorry i Karla Souza.

Serija prati odvjetnicu i profesoricu kriminalnog prava Annalise Keating (Davis) te njenih petero ambicioznih studenata čiji se životi promijene nakon što se upletu u jedan slučaj ubojstva.

 

Iako se serija počela prikazivati prije deset godina, i dalje ima vjerne obožavatelje koji su u Facebook grupi Netflix Bangers podijelili svoje pohvale.

"Znam da živim ispod kamena, ali upravo sam pogledao sve sezone", napisao je jedan korisnik Facebooka. "Ne mogu zaboraviti ovu seriju i trebam preporuku za nešto slično. Inače ću ovo gledati iznova i iznova."

"Apsolutno obožavam ovu seriju", "Pogledao sam ovo više puta", "Pogledao sam ovu seriju kada sam nabavio Netflix, mogao bih ponovo", neki su od komentara vjernih obožavatelja.

Pročitajte više