Ovaj film o Rambu bio je toliko loš da ga je Stallone htio zapaliti i uništiti

Screenshot: YouTube

Akcijski glumac i holivudska legenda Sylvester Stallone najviše se proslavio ulogama Johna Ramba i Rockyja Balboe. O Rambu je snimio pet filmova, dok se kao Rocky može pohvaliti s njih šest.

Iako su mu obje franšize donijele zvjezdani status, Stallone je priznao kako mu je jedan film o Rambu bio toliko mrzak da ga je htio uništiti. U pitanju je Rambo iz 1982. godine, odnosno jedna od njegovih ranih verzija.

Bio je toliko loš da ga je Stallone htio otkupiti i uništiti

Taj film baziran je na romanu Davida Morrella, zvanom First Blood. Morrell je knjigu napisao deset godina ranije, a imala je nekoliko neuspješnih adaptacija. Konačno je ugledala svjetlo dana nakon što ju je adaptirao Ted Kotcheff. Ipak, u počecima nije sve bilo tako bajno, pogotovo u prvoj verziji filma.

"Film je bio baziran na knjizi. Ono što smo napravili bilo je stvarno loše. Tako smo mislili moj menadžer i ja. Kad smo vidjeli što smo snimili, izašli smo na ulicu i počeli se zgražati nad time. Htjeli smo otkupiti film i zapaliti ga. Kunem se u svoju djecu i psa, pokušali smo ga otkupiti i totalno uništiti", priznao je Stallone.

"Originalno je to bio film od tri sata. Sat i pol proveo sam u šumi, loveći ljude i radeći gluposti. Primjerice, pogodio bih sovu, došao do mjesta gdje je pala i rekao: 'Tako ti i treba, ti glupa ubojice miševa.' Rekao sam im da izbace svaku moju rečenicu i neka samo drugi ljudi pričaju o meni", dodao je.

Pročitajte više