Ovaj hororac je toliko uznemirio Oliviju Rodrigo da je napustila kinodvoranu

Foto: EPA

POP ZVIJEZDA Olivia Rodrigo je u nedavnom intervjuu s pjevačicom Phoebe Bridgers otkrila da joj je film Beau is Afraid bio toliko uznemirujući da je napustila kinodvoranu, piše Deadline. Beau is Afraid je najnoviji horor komedija redatelja Arija Astera, poznatog po horor filmovima Hereditary i Midsommar. Glavnu ulogu u filmu igra oskarovac Joaquin Phoenix.  

"Svaki put kad gledam Insidious i dođem kući, uvjerena sam da mi se priviđaju stvari", rekla je Rodrigo. "Isto tako, gledala sam onaj novi film Arija Astera, Beau is Afraid, i tako sam se prestrašila. Doslovno sam morala napustiti kinodvoranu. Nikad u životu nisam imala tako snažnu reakciju na neki film." 

Bridgers se složila s njom i dodala da je to najstrašniji film koji je ikada gledala, ali da se smijala cijelo vrijeme. 

Beau is Afraid prati mirnog, ali paranoičnog muškarca nazvanog Beau Wasserman koji kreće na putovanje života kako bi prisustvovao sprovodu svoje majke, a putem se susreće sa svojim najvećim strahovima. 

Film je premijerno prikazan u ožujku ove godine, a zaradio je samo 11.5 milijuna dolara, dok je budžet iznosio 35 milijuna dolara. Unatoč lošoj zaradi, film su dočekale većinom pozitivne kritike, na IMDb-ju ima ocjenu 6.8.

Pročitajte više