Ovaj romantičan film je najgledaniji na Primeu, ima 82 posto na Rotten Tomatoesu

Screenshot: Youtube

ROMANTIČNA drama The Idea of You s Anne Hathaway i Nicholasom Galitzinenom jučer je stigla na Prime Video, a već se popela na vrh ljestvice najgledanijih filmova na streaming platformi. Ovaj film trenutno je broj jedan na Primeu u Hrvatskoj, ali i u drugim zemljama u kojima je dostupan Prime Video.

Radnja drame prati 40-godišnju samohranu majku Solène, koja se upušta u ljubavnu vezu sa zvijezdom grupe August Moon, 24-godišnjim Hayesom. Oni su se upoznali na popularnom glazbenom festivalu Coachella, na kojem je Hayes nastupao s grupom, a Solène išla kao pratnja svoje 16-godišnje kćeri Izzy.

 

Ovaj film je adaptacija istoimenog romana spisateljice Robinne Lee iz 2017. godine, a režirao ga je Michael Showalter. Od ostatka glumačke postave u filmu pojavljuju se Annie Mumolo, Perry Mattfeld, Reid Scott, Mathilda Gianopoulos, Jordan Aaron Hall, Graham Norton, Viktor White, Jaiden Anthony i drugi glumci.

Film dobio pozitivne recenzije kritičara

Nakon što se film počeo prikazivati na Prime Videu, mnogi su kritičari izdvojili vrijeme i napisali svoje recenzije. Romantičnu dramu ocijenili su s 82 posto, ali ta se ocjena još stigne promijeniti s obzirom na trenutnih 89 recenzija. Međutim, kritičari su većinom napisali pozitivne recenzije na film. 

Brittany Witherspoon iz Screen Ranta napisala je: "Showalterov The Idea of You gorko-slatka je priča o nezgodnoj ljubavi koja vas emocionalno probada na sve načine na koje bi moderne romantične komedije trebale."

Isabella Soares iz Collidera također je napisala pozitivnu recenziju na film. "Ugodan je, seksi i predstavlja romansu za koju vrijedi navijati jer je jedina crvena zastavica ovdje reakcija javnosti na njihovu vezu", napisala je Soares. 

Maureen Lee Lenker iz Entertainment Weeklyja napisala je: "The Idea of You je priča o dolasku u srednje godine i, iskreno, katarzično ljubavno pismo neočekivanoj vezi i bacanju društvenog pritiska u vjetar u potrazi za nečim stvarnim."

Pročitajte više