Ovo su trenutno najgledaniji filmovi na streaming platformama u Hrvatskoj

Screenshot: Youtube

Stranica Flix Patrol objavila je popis najgledanijih filmova na streaming platformama u Hrvatskoj.

Korisnici Netflixa ovih dana najviše gledaju film Mother of the Bride. Radnja prati Lanu (Brooke Shields) koju je kći Emma (Miranda Cosgrove) došla posjetiti i otkrila joj da se udaje sljedeći mjesec. Kako bi bila uz nju na njezin najvažniji dan, Lana odlazi na Tajland gdje se Emma udaje. Međutim, stvari se zakompliciraju kada Lana otkrije da se Emma udaje za sina čovjeka koji joj je prije mnogo godina slomio srce.

 

Barbie ne silazi s ljestvice najgledanijih filmova na platformi HBO Max već mjesecima, pa je tako i 16. svibnja 2024. apsolutni broj jedan. Film se bazira na "ružičastom Barbie svijetu" koji uključuje kuću iz snova, kabriolet te ljubavnu priču Barbie i Kena. Radnja će se vrtjeti oko Barbie koja je izopćena i poslana u stvarni svijet jer se smatra nesavršenom.

 

Na servisu Disney+ najgledaniji je animirani film Želja. Smješten u čarobno kraljevstvo Rosas, film predstavlja Ashu, optimistkinju oštrog duha kojoj je jako stalo do svoje zajednice. Kada se Asha okrene prema nebu u trenutku potrebe i zaželi želju, na njezinu molbu odgovara kozmička sila - mala lopta bezgranične energije koja se zove Zvijezda. Zajedno se suočavaju s najstrašnijim neprijateljima kako bi spasili njezinu zajednicu i dokazali da se, kada se volja jednog hrabrog čovjeka poveže s magijom zvijezda, mogu dogoditi čudesne stvari.

Na platformi Prime Video broj jedan je romantična komedija The Idea of You, adaptacija istoimenog bestselera iz 2017. godine koji je napisala glumica i spisateljica Robinne Lee.

 

Film prati 40-godišnju vlasnicu prestižne galerije Solène Marchand, koja započinje vezu s 24-godišnjim glazbenikom Hayesom Campbellom. I film i roman prikazuju probleme s kojima se Solène i Hayes susreću zbog razlike u godinama i različitih karijera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.