Pet popularnih filmskih parova čija je ljubav završila tragično

Screenshot: Youtube

Ljubavne priče ponekad iz raznih razloga krenu neočekivanim stranputicama. Tragična ljubav uči nas da je moćno i važno voljeti čak i ako ljubavna priča prerano završi. 

Zbog nesretnih svršetaka brojnih filmskih ljubavi plakali su milijuni ljudi diljem svijeta. Mi smo izdvojili sedam najupečatljivijih filmskih parova koji nisu "živjeli sretno do kraja života".

1. Jack i Rose (Titanic)

Jedna od najpoznatijih i najtužnijih ljubavnih priča dirnula je srca milijuna ljudi. Trenutak u kojem se Jack smrzava u ledenom oceanu kako bi spasio Rose svima je slomio srce. 

2. Ally i Jackson (A star is Born)

Dramatična romansa između Ally i Jacksona propala je jednako brzo kao što se i rasplamsala. Ljubav između slučajno otkrivene zvijezde i njezinog mentora propada kada on shvaća da ga je ona prerasla, a iza nesretnog kraja ljubavi ostao je jedan neispunjen život i nenapisana glazba. 

3. Holly i Gerry (P.S. I Love You)

Ljubav između Holly i Gerryja dogodila se na prvi pogled. Njihova kemija dovela je do braka i očekivali su dug i sretan zajednički život, sve dok im okrutna sudbina nije pomrsila račune. 

4. Noah i Allie (The Notebook)

Mnogima omiljeni ljubavni film priča je o velikoj romantičnoj ljubavi koja je uspješno svladala sve izazove osim prolaznosti života. Gledatelji svjedoče emocionalnoj težini živopisnih sjećanja koja pred kraj života polako blijede.

5. Victor i Emily (Corps Bride)

U animiranom filmu Tima Burtona Victor greškom izgovara vjenčane zavjete preminuloj Emily u šumi obasjanoj mjesečinom. Premda voli svoju zaručnicu Victoriju, s vremenom upoznaje Emily i zaljubljuje se u njezin duh. Ipak, ona nesebično prekida romansu svjesna da bi to uništilo njegov život.

Pročitajte više