Peticiju da se ovaj film treći put vrati u kina potpisalo više od 23.000 ljudi

Foto: Imdb

FILM Morbius, s Jaredom Letom u glavnoj ulozi, vratio se u kino početkom mjeseca nakon šokantno lošeg kino otvaranja u travnju. Morbius se pokazao kao još veći neuspjeh u drugom krugu prikazivanja, no čini se kako gledatelji unatoč tome žele da se film i treći put vrati u kina.

Na internetu je pokrenuta peticija za ponovno prikazivanje filma u kino dvoranama, a do ovog trenutka peticiju je potpisalo više od 23.000 ljudi.

"Bili smo zauzeti za vikend i nismo stigli otići u kino. Molimo vas, vratite film u kina treći put zaredom", glasi ime peticije.

"Dragi Sony, ovog vikenda uzbuđeni obožavatelji diljem svijeta imali su priliku još jednom vidjeti Morbius u kinima. Iako je ovo bila sjajna prilika, postojao je jedan problem: Svi smo bili zauzeti ovaj vikend", napisali su u poruci.

 

"Neki od nas su prali kosu, neki su morali učiti, a neki su već napravili druge planove. Molim vas, nemojte ovo tumačiti kao nezainteresiranost s naše strane. Ako još jednom vratite Morbius u kina, samo nam javite, a mi ćemo sigurno biti tu. Osim ako nešto ne iskrsne", poručili su.

Film u kojem Jared Leto glumi smrtno bolesnog biokemičara koji se pretvara u vampirskog antijunaka filmski kritičari i obožavatelji su naprosto pokopali, a Morbius na Rotten Tomatoesu ima mizernih 17 posto pozitivnih ocjena. Nije trebalo dugo da se online zajednica uključi u ismijavanje filma s nizom memova temeljenih na Morbiusu koji su objavljivani na društvenim mrežama.

Pročitajte više