Poznati detalji treće sezone: Seriju Bridgerton napušta jedan od omiljenih likova

Foto: Press

USKORO bismo mogli gledati treću sezonu serije Bridgerton, koja prati život osebujnog plemstva. Službeni datum objave nove sezone još uvijek nije potvrđen, no nagađa se da bi nastavak mogao biti objavljen ovoga proljeća. Poznati su neki detalji nove sezone.

Serija nadahnuta bestselerima Julije Quinn smještena je u London 1810-ih godina, a prati životne uspjehe i nedaće obitelji Bridgerton. Poznato je kako će treća sezona na male ekrane prenijeti događanja iz knjige Romancing Mister Bridgerton, u kojoj je priča usmjerena na odnos Penelope i Colina.

Nova sezona fokusirana na Penelope i Colina

U novoj sezoni Penelope Featherington konačno je odustala od svoje dugogodišnje zaljubljenosti u Colina Bridgertona, a istovremeno odlučuje da je pravo vrijeme za udaju, no njezini pokušaji na bračnoj burzi spektakularno propadaju. Colin se u međuvremenu vratio sa svojih ljetnih putovanja, a njegov novi izgled doprinosi povećanju popularnosti.

Ostaje obeshrabren kada shvati da ga Penelope više ne doživljava na isti način. Razrješenje njihovog odnosa predstavljat će okosnicu radnje nove sezone. Putem će se stvoriti neočekivani problemi koji će glavnoj junakinji Penelope samo zakomplicirati čuvanje tajne o njezinom alter egu Lady Whistledown.

Odlazak jednog od omiljenih likova

Penelope i Colina ponovo glume Nicola Coughlan i Luke Newton. U novoj sezoni gledat ćemo i neka nova lica. Naime, ulogu Francesce Bridgerton preuzela je engleska glumica Hannah Dodd, nakon što je njezina kolegica Ruby Stokes zbog preklapanja rasporeda snimanja odabrala sudjelovanje u drugom projektu.

Na male ekrane se ni u trećoj sezoni neće vratiti glumac Regé-Jean Page, koji je u prvoj sezoni glumio vojvodu od Hastingsa, ni Phoebe Dynevor, koja je glumila Daphne Bridgerton. 

Pročitajte više