Producent filmova John Wick otkrio hoće li biti petog dijela

Screenshot: YouTube

KEANU REEVES utjelovio je Johna Wicka u četiri filma. Posljednji film je svojim završetkom dao do znanja kako je to definitivni kraj poznatog ubojice.

Reeves je u ulozi Wicka jako voljen i cijenjen te bi ga fanovi voljeli vidjeti u novim nastavcima. To ponekad može biti dvosjekli mač jer, ako se kvaliteta pokvari, obožavatelji će se okrenuti protiv dragih im filmova.

Svjestan je toga i producent Johna Wicka Basil Iwanyk. On je optimističan po pitanju budućnosti ove franšize i vjeruje da će biti novih John Wick filmova, no nitko još uvijek ne zna kakva ih budućnost očekuje.

"Ono što volim kod četvorke je to da, ako više ne budemo imali Johna Wicka, onda smo se baš dobro oprostili od njega. Vjerujem da će biti novih John Wick filmova, samo ne znam o čemu će se raditi u njima, no optimističan sam. Smatram da bi to bila kompletno nova radnja. Sljedeći John Wick bit će kao da pišete drugu knjigu. Novi film neće se nastaviti šest mjeseci nakon prethodnog, kao što je to bio slučaj dosad", rekao je Iwanyk.

"Mi jednostavno još uvijek ne znamo kakav nas proces očekuje. No svi volimo provoditi trenutke zajedno. Što više vremena prođe, to si više nedostajemo. Koliko god da to neobično zvuči, na ovim filmovima je teško raditi, što ih čini posebno uzbudljivima. I u to ne uključujem razgovore s novinarima i fanovima, već proces snimanja, montaže i odabira glumaca", zaključio je producent.

John Wick franšiza ne bi bila prva koja se nastavlja nakon što je navodno završila. Brzi i žestoki, Nemoguća misija, Terminator i Slagalica strave samo su neke od franšiza koje se već dugi niz godina prikazuju iako su realno mogle davno završiti.

Pročitajte više