Samuelu L. Jacksonu “još uvijek nije jasno” zašto se nije pojavio u ovom filmu

Screenshot: Youtube/Disney

SAMUEL L. Jackson, legendarni glumac kojeg smo u zadnjih par godina gledali u ulozi agenta Nicka Furyja u Marvelovom filmskom svemiru (MCU), još uvijek čeka priliku da istraži tehnološki naprednu državu Wakandu, mjesto radnje filmova o Black Pantheru. Unatoč tome što je u stalnoj glumačkoj postavi Marvelovih filmova i što glumi lik koji je često u epicentru glavnih događaja u MCU-u, Jackson se nije pojavio u nijednom nastavku Black Panthera.

Screenshot: YouTube/Disney

U nedavnom intervjuu Jackson je izrazio svoj entuzijazam za ulogu Furyja i blago razočaranje što se njegov lik češće ne pojavljuje u filmovima, piše IndieWire. Otkako je prvi put utjelovio lik Nicka Furyja u Iron Manu iz 2008. godine, Jackson je više puta izrazio želju da bude u "svakom Marvelovom filmu".

"Imam osjećaj kao da oduvijek glumim ovog lika. Da sam mogao birati, bio bih u svakom Marvelovom filmu, jer je u pitanju Nick Fury, on zna sve što se događa. Još uvijek mi nije jasno zašto nikada nisam bio u Wakandi."

Nick Fury ima značajnu ulogu u Marvelovim filmovima pa je njegova odsutnost u franšizi Black Panther bila primjetna. Jackson je potvrdio da ga nisu zamolili da se pojavi u originalnom filmu Black Panther, kao ni u njegovom nastavku Black Panther: Wakanda Forever, koji je nominiran za Oscara.

"Nisu me tražili da se pojavim u filmu, ali još uvijek bih to volio", rekao je Jackson. "Čekam poziv."

Unatoč tome što nije bio pozvan u Wakandu, Jackson će ponovno utjeloviti ulogu Nicka Furyja u nadolazećoj seriji Secret Invasion, koja će 21. lipnja biti premijerno prikazana na platformi Disney+. Serija se temelji na popularnom stripu, a fanovi je nestrpljivo iščekuju. 

 

Pročitajte više