Scarlett Johansson odgovorila na tvrdnje o povratku ulozi Black Widow: Tko zna

Foto: EPA

Scarlett Johansson utjelovila je Natashu Romanoff, poznatiju kao Black Widow, u projektima Marvelova filmskog svijeta. Gledatelji su njezinu tragičnu sudbinu mogli vidjeti u filmu Osvetnici: Završnica iz 2019. godine.

Iako se pojavila u vlastitom filmu dvije godine kasnije, kronološki je radnja te priče smještena nekoliko godina prije Završnice. Budući da kvaliteta MCU-ovih projekata više nije na razini na kojoj je nekad bila, sve češće se mogu čuti želje za povratkom originalne postave Osvetnika.

Variety je prije nekoliko tjedana izvijestio kako postoje razgovori u Marvelu o tome. No na nedavnoj premijeri filma Marveli šef studija Kevin Feige opovrgnuo je tvrdnju da su se vodili razgovori, ali je nagovijestio da bi moglo biti nečega u budućnosti.

Sada je ta informacija došla i do Johansson, koja je gostovala u emisiji Today. Tamo se osvrnula na glasine i tvrdnje oko svog povratka u MCU, jasno dajući do znanja da nema pojma o čemu je točno riječ.

"Ne znam kako se to može dogoditi. Možda u nekom zombi filmu? Čini mi se da je ona završila svoju priču. Kako se netko može vratiti nakon toga? Da, ona je umrla", rekla je glumica.

"To bi bilo čudo. Pravo Marvelovo čudo da ju ožive. Tko zna, ali nisam sigurna", dodala je.

Pročitajte više