Scarlett Johansson se skoro rasplakala na premijeri ovog filma zbog reakcije publike

Screenshot: Youtube/Studiocanal UK

Scarlett Johansson se skoro rasplakala tijekom premijere filma Under the Skin, koji je 2013. godine prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu, piše IndieWire. 

Under the Skin je adaptacija istoimenog romana Michaela Fabera, a Johansson je u filmu utjelovila vanzemaljku koja vreba muškarce u Škotskoj.

 

Direktor Venecijanskog filmskog festivala Alberto Barbera nedavno je otkrio da je reakcija publike na film redatelja Jonathana Glazera bila toliko loša da je Johansson skoro dovela do suza. 

"To je jedna od najgorih filmskih projekcija koje sam imao priliku vidjeti. To je bio jedini put da je publika tako izviždala film", rekao je Barbera. "Scarlett se skoro rasplakala. Pokušao sam joj reći: 'Ne brini se. Film će s godinama naći svoju publiku.' I točno to se dogodilo. Film je sada kultni klasik."

Johansson je u intervjuu za časopis The Guardian iz 2014. godine pričala o cijelom iskustvu i kako ju je pogodilo što je publika imala tako podijeljenu reakciju. Glumica je rekla da je dio publike izviždao film, dok je drugi dio oduševljeno navijao.

"Ne bih rekla da sam bila uznemirena, ali bila sam u šoku. I onda sam pogledala Jonathana koji je bio sav sretan. Bio je oduševljen. Kada smo izašli iz kina, rekla sam mu: 'Ovo je bilo tako čudno', na što mi je Jonathan rekao: 'To je bila najbolja reakcija! To je bio najbolji zvuk koji sam čuo u cijelom životu'", izjavila je tada Johansson. 

Pročitajte više