Serija o Drugom svjetskom ratu zaludila je gledatelje na Netflixu: Velike preporuke

Screenshot: YouTube

Netflixova mini-serija All The Light We Cannot See stigla je na ovu streaming platformu početkom mjeseca. Kritičari nisu bili baš blagonakloni prema njoj jer su je na Rotten Tomatoesu ocijenili s 26% pozitivnih ocjena.

Serija je bazirana na istoimenom romanu autora Anthonyja Doerra, koji je osvojio Pulitzerovu nagradu. Dvoje mladih ljudi pokušava preživjeti Drugi svjetski rat: slijepa Francuskinja koja se skriva u gradu i njemački vojnik koji je prisiljen boriti se za Treći Reich. Njihovi životi se u jednom trenutku isprepliću i moraju zajedno surađivati kako bi preživjeli.

Aria Mia Loberti, Louis Hofmann, Lars Eidinger, Mark Ruffalo i Hugh Laurie pojavljuju se u ulogama kroz četiri epizode. Kao tvorac serije navodi se kreator Peaky Blindersa, Steven Knight, dok je sve četiri epizode režirao Shawn Levy (Free Guy).

 

Ljubitelji romana nisu bili baš zadovoljni serijom, tvrdeći kako odstupa od originalnog materijala. No gledatelji na Netflixu suprotnog su mišljenja i, tri tjedna nakon njene premijere, na društvenim mrežama nagovaraju ostale da ju moraju pogledati.

"Jednostavno briljantno", "Gledam seriju i mogu reći da je pravo remek-djelo. Kvaliteta produkcije je nevjerojatna", "Vizualno je serija fantastična. Glazbena podloga me najviše vukla da nastavim gledati seriju. Fantastična glumačka postava", "Velike preporuke imam za ovu seriju. Bio sam pun emocija nakon što sam je pogledao. Aria i Louis su odlični", samo su neki od komentara na X-u.

Pročitajte više