Sijeda kosa, žuti zubi: Zvijezda Krune u najavi nove serije je neprepoznatljiva

Foto/Screenshot: Press/YouTube

OLIVIA COLMAN, zvijezda serije Kruna, dobila je ulogu u BBC-jevoj adaptaciji romana The Great Expectations. Tumači lik gospođice Havisham. Objavljena je najava u kojoj se vidi Olivia koja izgleda značajno drugačije nego inače. Ima potpuno sijedu kosu i žute zube. 

Kratka najava prikazuje mladog Pipa (Tom Sweet) koji dolazi u Satis House kako bi upoznao osvetoljubivu gospođicu Havisham. Ona mu govori: "Da te vidim, kakvo smo nagradno stvorenje ulovili u rijeci."

 

Serija The Great Expectations prati Pipa sredinom 1800-ih dok se on zaljubljuje u Estellu, usvojenu kćer gospođe Havisham. S Olivijom u ovom filmu glume i Matt Berry, Fionn Whitehead, a Estellu tumači Shalom Brune-Franklin. Serija će se emitirati na BBC-ju.

The Great Expectations je pretposljednji dovršeni roman Charlesa Dickensa. Prikazuje školovanje siročeta Pipa. Već su o ovome romanu snimljeni filmovi i serije, tako da se Olivia pridružuje proslavljenim glumicama Heleni Bonham Carter i Gillian Anderson koje su već glumile gospođicu Havisham. Autor serije je Steven Knight, najpoznatiji po svojim zaslugama za seriju Peaky Blinders. 

Pročitajte više