Slavni glumac odustao je od uloge u Marvelovom novom filmu, evo i zašto

Foto: EPA

STEVEN Yeun, zvijezda serije The Walking Dead i filma Minari, koji mu je donio nominaciju za Oscara, odustao je od uloge u nadolazećem Marvelovom filmu Thunderbolts, redatelja Jakea Schreiera, piše The Hollywood Reporter.

Yeun se trebao pojaviti u Thunderboltsu, koji prati tim zlikovaca i antiheroja, uz Florence Pugh, Sebastiana Stana, Davida Harboura, Wyatta Russella i Juliju Lous-Dreyfus. No snimanje filma odgođeno je zbog prošlogodišnjih štrajkova, tako da je glumac morao odustati od projekta jer mu ne stane u ovogodišnji raspored.

Thunderbolts je trebao imati premijeru u srpnju ove godine, ali je odgođen na srpanj 2025., a snimanje još nije počelo. Iako je odustao od Thunderboltsa, Yeun je izjavio da bi volio glumiti u Marvelu ako mu se ponovno pruži prilika.

"Prepravio sam e-mail puno puta kako bih priopćio da mi je stvarno žao jer se moram povući", rekao je Yeun u intervjuu za Variety.

Kada su ga novinari pitali u kojem bi Marvelovom filmu htio glumiti, Yeun je rekao: "Mislim da je prerano za takve razgovore. Vjerojatno sam naljutio jako puno ljudi svojim odlaskom, tako da, sve što ću reći je: 'Hvala vam što ste me primili.'"

Yeun će se idući tjedan natjecati za Zlatni globus u kategoriji najboljeg glumca u limitiranoj seriji, zahvaljujući svojoj izvedbi u seriji Beef. Isto tako, ove godine moći ćemo ga gledati u filmovima Mickey 17, u kojem glumi Robert Pattinson, i Love Me, u kojem glumi Kristen Stewart.

Pročitajte više