Spielberg pohvalio novi film Ryana Goslinga, glumac rekao: Trenutak za sva vremena

Screenshot: Youtube

RYAN Gosling otkrio je kako je reagirao kada je redatelj Steven Spielberg pohvalio njegov najnoviji film The Fall Guy. Glumac je u razgovoru za Variety ispričao da prije ovoga nije poznavao redatelja te da je trenutak u kojem je Spielberg rekao da mu se sviđa film za njega postao "trenutak za sva vremena".

"Što se mene tiče, više nije važno što će se dogoditi. Stevenu Spielbergu svidio se film. To je za mene bio trenutak za sva vremena. Stvarno sam uzbuđen što će ga ljudi vidjeti. Mislim da je stvarno poseban film", rekao je glumac za Variety. 

Radnja akcijskog filma prati kaskadera Colta Seaversa (Ryan Gosling), koji je napustio posao kako bi se usredotočio na svoje mentalno i fizičko zdravlje. Međutim, godinu dana nakon toga vraća se na posao kada nestane velika zvijezda nadolazećeg filma njegove bivše djevojke Jody Moreno (Emily Blunt).

 

Uz Goslinga i Blunt, u filmu će se pojaviti i Aaron Taylor-Johnson, Winston Duke, Teresa Palmer, Lee Majors, Hannah Waddingham, Adam Dunn, Ben Knight i Jack Doherty. Redatelj filma je David Leitch, koji je radio na filmovima poput Deadpoola 2 i Brzine metka, a film je rađen prema scenariju Glena A. Larsona i Drewa Pearcea.

Iako je premijera u kinima bila planirana za ožujak 2024. godine, datum je pomaknut na početak svibnja, prenosi Variety.

Pročitajte više