Stiže biografski film o Georgeu Michaelu. Ulogu dobio omraženi lik iz Bijelog lotosa?

Foto: Profimedia/Press

NAKON što su Elvis Presley, Sir Elton John i Freddie Mercury dobili svoje biografske filmove, došao je red i na Georgea Michaela. Ulogu legendarnog glazbenika trebao bi dobiti po mnogima najzgodniji, ali i najomraženiji lik iz Bijelog lotosa, Theo James, piše Daily Mail.

Scenarij je u završnoj fazi

Snimanje filma o Georgeu Michaelu odobrila je njegova obitelj nakon što su vidjeli uspjeh biografskih filmova o Eltonu Johnu i Freddieju Mercuryju. Film će pratiti pjevačevu karijeru od grupe Wham! do njegovog uspjeha kao solo izvođača s hitovima poput Careless Whisper. 

"Scenarij je u završnoj fazi i producenti traže glavnog glumca. Theovo ime je svima na usnama. On bi bio savršen za tu ulogu", kaže izvor. James je, poput Georgea, grčkog podrijetla. Njegov djed, Nikos, pobjegao je iz Atene 1941. godine. 

James se proslavio ulogom u Bijelom lotosu

James je i sam potvrdio svoje zanimanje za ulogu prošlog tjedna. "O da, volio bih to. On je ikona. On je djelomice Grk, ja sam djelomice Grk", poručio je. Inače, Theo je postao zvijezda nakon nevjerojatnog uspjeha HBO-ove serije Bijeli lotos. Prije toga glumio je u trilogiji Divergent (Različita), kao i u brojnim serijama i filmovima. 

Pročitajte više