Streep i Seyfried otkrile svoje zahtjeve za povratak u hit mjuzikl Mamma Mia

Screenshot: Youtube/Universal Pictures

MERYL Streep i Amanda Seyfried otkrile su da bi voljele raditi na mjuziklu Mamma Mia 3, ali samo ako budu zadovoljeni određeni uvjeti, piše Deadline. 

"Otvorena sam za bilo što", rekla je Streep tijekom nedavnog intervjua. "Trebat ću otići na operaciju koljena prije snimanja, ali ako postoji neka ideja koja mi zvuči zanimljivo, definitivno sam spremna na suradnju."

Streep je u prvom i drugom nastavku mjuzikla utjelovila Donnu, vlasnicu hotela u Grčkoj i majku protagonistice Sophie, koju glumi Seyfried. Pošto Donna umre od raka u drugom nastavku, Mamma Mia! Idemo ponovo, Streep je rekla da bi u trećem filmu glumila samo ako producentica smisli neki dobar razlog za povratak njenog lika. 

"Rekla sam producentici Judy Craymer da bih se vratila u treći nastavak ako smisli kako reinkarnirati Donnu", izjavila je Streep. "Donna bi se mogla vratiti i reći da nije umrla ona, nego njena sestra blizanka, kao u jednoj od onih sapunica."

Craymer je imala druge prijedloge. "Još uvijek ne znamo što se dogodilo s verzijom Donne koju je utjelovila Lily James. Ili što se dogodi s Donnom i Samom nakon prvog filma."

Problemi s budžetom

Amanda Seyfried je rekla da je najveći problem trećeg nastavka budžet. 

"Nitko ne govori ne, ali netko ne govori ni da", rekla je Seyfried. "Ako ću biti iskrena, oni koji povlače konce nas vjerojatno ne mogu priuštiti. Mrsko mi je ovo reći jer znam da bih besplatno radila na filmu Mamma Mia 3, ali jednostavno nismo u takvoj industriji. Imam osjećaj da će se treći film svesti na to hoće li nas studio dobro platiti." 

Predsjednica studija Universal Pictures Donna Langley rekla je da bi studio volio raditi na trećem filmu, ali nije ulazila u detalje. 

Pročitajte više